Kouzelný víkend ve městě vína

Chcete prožít úžasný romantický víkend ve dvou se vším komfortem a navíc v centru jihomoravské vinařské podoblasti? Znojmo, město s královskou pověstí, impozantně se vypínající nad řekou Dyjí je pro Vás tou pravou volbou! Ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Savannah zažijete neopakovatelný pobyt se speciálním valentýnským programem. Nechte se hýčkat a užijte si tu pravou romantiku!

Hotel Savannah

Speciální valentýnský balíček Hotelu Savannah, určený pro víkend 13. – 14.2., zahrnuje ubytování ve dvoulůžkovém pokoji Komfort včetně snídaně, 1× tříchodovou večeři, valentýnský zákusek s kávou kdykoliv během pobytu, workshop s hotelovou kosmetičkou, neomezený vstup do Wellness & Spa centra a především speciální sobotní valentýnský program. V sobotu pro Vás bude připravena čtyřchodová romantická večeře při svíčkách snoubená se sklenkou sektu, během níž proběhne ochutnávka vín, nebude chybět ani hudební doprovod k poslechu i tanci při romantické večeři a také květina pro dámu.

Hotel Savannah

Zmíněné hotelové Ayurveda Wellness & Spa centrum disponuje plaveckým bazénem, fitness, saunou, parní lázní a relaxačními masážemi prováděnými profesionálními terapeuty ze Srí Lanky. Pro dámy je k dispozici také kosmetický salon s kadeřnictvím. Předností je vždy vstřícný a ochotný personál, který je připraven splnit každé Vaše přání.

Hotel Savannah

Samotné historické jádro města Znojmo je plné křivolakých uliček, romantických vyhlídek a půvabných zákoutí. Určitě si nesmíte nechat ujít návštěvu rozsáhlého bludiště chodeb a sklepů, které se táhnou pod většinou domů, ulic a náměstí v historickém centru. Znojemské podzemí, nejrozsáhlejší v Česku, vznikalo bez jakéhokoliv řádu od 13. do 17. století a jeho přibližně 30 km dlouhé chodby vedou často ve čtyřech úrovních nad sebou!

Romantický pobyt ve znamení odpočinku a relaxace rezervujte zde.